Spel & Ontmoeting + Babytheek Gent 

Gentse Spruiten Buurtlocatie Brugse Poort

De Gentse Spruiten Buurtlocatie Brugse Poort is 18 uur per week open. Vrijblijvend en laagdrempelig ontmoetingsmogelijkheden voor jonge gezinnen. Geniet van onze binnenspeeltuin voor baby's en peuters. Broertjes en zusjes zijn welkom op voorwaarde dat ze hun spel aanpassen aan de kleinere kinderen. Buiten is er ook een mooie afgesloten binnenkoer waar iedereen samen kan spelen en genieten van de gezellige terrassfeer. Er staat altijd koffie, thee en water klaar. Een vrije bijdrage is altijd welkom maar niet verplicht.

Wekelijks, inclusief feestdagen

  • zondag 12u - 17u
  • maandag 10u - 17u
  • donderdag 10u - 15u

Op de 2e dinsdag van elke maand genieten wij van een wijn een kaas avond voor de ouders.

Op de 3e vrijdag van elke maand zetten wij toekomstige en nieuwe ouders in de bloemen.

Onze uren kunnen in vakanties altijd afwijken wegens speelpleinwerking op onze site, wij raden iedereen aan om onze agenda* te checken.


Hou alstublieft aan een paar eenvoudige regels in gedacht tijdens onze ontmoetingsmomenten

  • alle opvoedingsstijlen worden gerespecteerd zonder te oordelen
  • er worden geen schoenen gedragen op de laminaatvloer
  • alle eten en drinken worden aan tafel genuttigd (ook flesjes of een slokje water)

Als vrijwilligersorganisatie moeten we echter soms op het laatste moment sluiten wegens ziekte of roosterconflicten. Als je vooraf inschrijft, sturen wij een SMS om te voorkomen dat u voor een gesloten poort staat. 

Als je gereserveerd heeft maar toch niet kunt komen, gelieve dan jouw afspraak te annuleren (zie bevestigingsmail) zodat een ander gezin jullie plaatsen mogen innemen.


Wil je ook iets ophalen van Babytheek Gent - Spelotheek + terwijl je hier bent? Maak dan zeker een afspraak via deze link

Het inleveren van een artikel kan zonder afspraak, maar wij vragen je wel het artikel in te leveren aan de balie van de Babytheek en te wachten op bevestiging van de Babytheekmedewerker.

Follow Gentse Spruiten: 

FACEBOOKINSTAGRAM