Bij een bezoek aan Babytheek Gent plan zeker ook wat extra tijd om van een kopje thee of koffie in ons gezellig ontmoetingsruimte te kunnen genieten!

Ben je al lid? Volg deze stappen voor een vlotte afhaling    1) dien een RESERVATIE in voor de items die je wilt lenen   2) maak een AFSPRAAK om die te komen halen   3) kom de items die je hebt gereserveerd OPHALEN (een reservering vervalt als deze niet binnen 10 dagen na de reserveringsdatum wordt opgehaald).


We zijn altijd op zoek naar herbruikbare zwangerschaps- en babyartikelen van goede kwaliteit om te kunnen toevoegen aan onze babytheek. Sommige items zijn urgenter dan andere, maar alles is welkom!

Rapporteer een fout in de Babytheek-Spelotheek catalogus

Gebruik aub dit formulier om een probleem met de werking van deze website te melden of om feedback te geven over de inhoud van de Babytheek Gent Catalogus.

Als je een probleem met betrekking tot een specifiek artikel wilt melden, vermeld dan aub het productnummer in jouw bericht.

Als je een voorval of gebeurtenis wilt melden die tijdens een bezoek aan Gentse Spruiten en/of Babytheek Gent heeft plaatsgevonden, stuur aub een e-mail naar info@gentsespruiten.com.