? Hoeveel・Hoelang ?

Kansentarief・Sociaaltarief・Basis Lidmaatschap

Premium Lidmaatschap


MEDIUM-TERMIJN artikelen o.a. badjes, draagzaken en -doeken, speelmaten en -bogen, wegschalen enz ..  Deze items mogen voor 6 maanden geleend worden.


KORT-TERMIJN zoals items dat je op reis meeneemt oa. reisbedjes, strandschelpen, draagrugzakken en artikelen om uit te testen zoals test pakketen van flessen voor baby's met colic of een flesweigeraar. .. Deze items mogen voor 3 weeken geleend worden.


Deze twee categorieën worden samen geteld.

5

8


☆ SPEELGOED - mogen voor 3 maanden geleend worden

Naast de individueel speelgoed, bieden wij ook een "toy mix" aan voor de allerkleinsten. Je mag van onze toy mix schuiven opentreken en zelf 5 speelgoed uitkiezen. Dit "toy mix" wordt als één ☆ artikel geteld. 

Ter info: Speelgoed in de Babytheek is echt een luxus, Omdat  wij kopen enkel erg duurzaam speelgoed aan rekenenen wij op donaties voor het grotendeel van onze assortiment. 

5

8


[B] BOEKEN - mogen voor 3 maanden geleend worden

Naast de individueel boeken voor ouders en kinderen, bieden wij ook een "book mix" aan voor de allerkleinsten. Je mag 2 kartonboekjes van onze boekenrek uitkiezen, dit "book mix" wordt als één [B} artikel geteld. 

Ter info: Ook boeken kopen wij niet aan maar rekenen wij op donaties .. wij bieden heel graag zoveel mogelijk talen aan om onze meertalig gezinnen te mogen ondersteunen.. 

2

3


KLEREN - mogen voor 3 maanden geleend worden

Kleding worden uitgeleend ofwel als individueel stukken ofwel als pakketen volgens onze catalog.  

10

18


MEDIUM-TERMIJN of LANG-TERMIJN?


Eerst en vooral betekend dit symbool dat je de catalogus beschrijving goed moet lezen.

  • Afkolftoestelen (een andere medium-termijn artikelen): als je ziet dit symbol van voor betekent het dat er een klein (per-dag) huurprijs wordt gevraagd. Deze artikelen mogen voor een intieel periode van 6 maanden geleend worden. Zij mogen 3-keer verlengd worden telkens voor 28 dagen, het huurprijs wordt dan ook per dag gerekend. 
  • Co-sleepers mogen normaal gezien niet verlengd worden tenzij een baby vroeg geboren of ernstig ziek is.
  • Buggy's, Parks, Fietstoelen, Autostoelen ... er zijn 3 mogelijkheden
  1. Je leent dit artikel voor slechts 6 maanden uit - je betaald geen extra huurprijs en de artikelen worden geteld als een medium-termijn artikel.
  2. Je mag dit artikel dan tot 4 keer verlegen telkens voor 28, dan word er een (per-dag) huurprijs aangerekend.
  3. Je geeft aan vanaf het begin dat je het artikel en heel jaar wil houden. Dan word het behandelt zoals een lang-termijn artikel (zie hieronder).


LANG-TERMIJN ARTIKELEN

Verzorgingstafels, ledikanten en houten eetstoelen worden automatisch voor een jaar uitgeleend tegen een redelijke huurprijs. Voor langetermijnartikelen gelden geen beperkingen en deze kunnen per jaar worden verlengd.

onbeperkt


Heb je een vraag of opmerking? Wij horen graag van je!