Speelmomenten 't Verband

Sinds mei 2023 zorgt Gentse Spruiten voor Spel & Ontmoeting voor jong & oud in de Kliniekstraat met koffie, thee, gezonde snacks en fijne ouder-kind activiteiten. Er is voor elk wat wils ... een gezellige plek voor ouders om bij te praten plus activiteiten en speelruimte voor kinderen van alle leeftijden ... inclusief de baby's!

Bewoners van Woonzorgcentrum Ter Hovingen zijn ook van harte welkom, zodat er een prachtige intergenerationele ontmoeting ontstaat - hun bezoeken zorgen voor hele mooie momenten.


Volg dit project van Gentse Spruiten op: FACEBOOKINSTAGRAM of via aankondigingen in de WhatsApp Groep

Elke Woensdag van 13 tot 17u, Spel & Ontmoeting

November - een maand om warme momenten te koesteren. Kom elke woensdag naar Wijkgezondheidscentrum De Punt voor een heerlijke middag vol spel, babbels en goed gezelschap. 

Naast de spel en ontmoetingen bieden wij van 14u tot 16u de volgende (groot)ouder-kind activiteiten aan.

  • 8 november - Lantaarns maken
  • 15 november - Vrij spel en knutselen
  • 22 november - "Everything Pumpkin Spice"
  • 29 november - Knutselen voor Sinterklaas

Koffie, thee en water staan klaar. Gezonde snacks tegen vrije bijdrage.

Als het koud, winderig of regenachtig is, ontmoeten we elkaar in de grote vergaderzaal van Wijkgezondheidscentrum De Punt, Kliniekstraat 29A, 9050 Gentbrugge

Als de zon schijnt, kun je ons buiten vinden bij Speeltuin 't Verband, gelegen aan de achterkant van de parkeerplaats van Maria Middelares Medisch Centrum.

Bewoners van WZC Ter Hovingen zijn uitgenodigd voor koffie, thee en activiteiten van 15-16u.


Woensdag 1 november, 13u - 17u - Herfst | Halloween feestje

Vandaag zetten we alles klaar voor een extra spannend spelmoment - OXO, blikgooien, een herfstdoolhof tussen de kastanjebomen, minigolf en meer! Je bent van harte welkom in je favoriete oogstkleding of Halloween-kostuum, maar let op - geen bloed, gore of gezichtsmaskers.

Zaterdag 11 november, 14u - 18u - De Legende van Sint Maarten - feestje Samen lampionnen maken voor een tocht door het woonzorgcentrum. Leer de legende kennen via een schimmenspel en praat bij met een warme kom soep.

€5 per persoon, Kansentarief Uitpas  €1 per persoon

6 december - "De Bakkerij van Sinterklaas" Spel & Ontmoeting

Woensdag 6 december, 13u - 17u - "De Bakkerij van Sinterklaas" Spel & Ontmoeting

Wij bakken vandaag heerlijke koekjes! Samen maken we heerlijke lekkernijen onder het genot van warme gekruid appelcider, chocomelk, koffie of thee. Het wordt heel gezellig terwijl we het deeg mengen, kneden en rollen, terwijl we lachen en Sinterklaas verhalen delen.