Spel & Ontmoeting

De Gentse Spruiten Buurtlocatie Brugse Poort is 18 uur per week open. Vrijblijvend en laagdrempelig ontmoetingsmogelijkheden voor jonge gezinnen. Geniet van onze binnenspeeltuin voor baby's en peuters. Broertjes en zusjes zijn welkom op voorwaarde dat ze hun spel aanpassen aan de kleinere kinderen. Buiten is er ook een mooie afgesloten binnenkoer waar iedereen samen kan spelen en genieten van de gezellige terrassfeer. Er staat altijd koffie, thee en water klaar. Soms bieden wij ook een betaalbare menu aan.

Wekelijkse koffie- (of thee) dates voor iedereen die beschikbaar is! Het is aan jou of je met of zonder je kinderen komt. Wij gaan graag naar Kaffie is Kaffie omdat het licht en luchtig is en niet overvol zodat de kinderen lekker kunnen bewegen. Ze hebben ook een leuke speelhoek en natuurlijk een verschoontafel!

Iedereen betaalt zijn eigen rekening bij Kaffie is Kaffie. Kaffie is kaffie is een sociaal koffiehuis en dat zie je ook aan hun prijzen. 

Sinds begin mei, zorgt Gentse Spruiten voor spel en ontmoeting in de Kiekenstraat ofwel in de speeltuin achter de parking van Medische Centrum Maria Middelares of in de grote vergaderzaal van WGC De Punt.  Wij bieden een leuke programme vol ontmoeting en verbinding aan. Altijd gratis koffie, thee en water! 

Een vrijblijvend bijdrage is altijd welkom.

Wekelijks, inclusief feestdagen

  • zondag 12u - 17u
  • maandag 10u - 17u
  • donderdag 10u - 14u30

Onze uren wijken in vakanties af wegens speelpleinwerking op onze site, check altijd onze agenda.

Wekelijks

  • dinsdag 10u - 12u


Let op, dit ontmoeting is afhankelijk van de openingsuren van Kaffie is Kaffie, wij doen ons best om onze agenda accuraat te houden.

Wekelijks 

  • woensdag 13u - 17u


Lees meer over onze activiteiten en werking in Gentbrugge hier.

Gentse Spruiten Buurtlocatie Brugse Poort, Kiekenstraat 4bis, 9000 Gent

Kaffie is Kaffie VZW, Emiel Hullebroeckplein 1, 9050 Gentbrugge

Wijkgezondheidscentrum De Punt, Kliniekstraat 29a, 9050 Gentbrugge


Pop-up Speelplaats & Ontmoeting

Bij mooie weer, stellen wij een heleboel duplos en waterway stukken klaar om samen met jullie kinderen een hele dorp te kunnen creëren.

Voor de allerkleinsten richten wij ook een gezellig knuffelhoek in.

Wij zijn de hele dag van 10 - 17u open, met gratis koffie, thee, water en wat lekkers. Een vrijblijvend bijdrage is altijd welkom.

  • 3 & 10 juli
  • 21 & 28 augustus 

Bij slecht weer gaan deze activiteiten niet door .. wil je zeker op de hoogte zijn? Schrijf hier in voor een Whatsapp update.

Gentse Spruiten POP-UP Speelplaats, Brugsesteenweg 255, 9000 Gent

Raadpleeg altijd onze agenda in geval van annuleringen wegens ziekte of vakantie.