Bolle Buiken, Lekker Lunchen en Borstvoeding Babbels

01-09-2023

Elke 3e vrijdag van de maand ben je welkom om samen met ons te brunchen of lunchen om je zwangerschap of het leven als kersverse ouders te vieren. Kom met vragen, een verhaal dat je wilt delen, of ga gewoon zitten en luister. 

Als je vragen hebt over borstvoeding dan is de sessie na de middag het perfecte moment om deze te stellen aan een expert!

Spreek je nog geen vlot Nederlands of Engels dan is dit een fijn, laagdrempelig manier om te oefenen. 

Wij verwelkomen iedereen met open armen! 


Waneer?

  • Elke 3e vrijdag van de maand:

Om hoe laat?

  • 10-11u30 Bolle Buiken Brunch
  • 12-13u Lekker Lunchen
  • 13u30-14u30 Borstvoeding Babbels

Waar? 

Gentse Spruiten Buurtlocatie Brugse Poort, Kiekenstraat 4bis, 9000 Gent

Praktische Info:

  • Voor de Brunch en Lunch zijn plaatsen beperkt tot 8 deelnemers.
  • Voor de Borstvoeding Babbels moet je niet op voorhand inschrijven.
  • Wie ingeschreven is krijgt wel een bericht zouden wij moeten annuleren wegens ziekte of vrijwilligers te kort.

Bolle Buiken Brunch

Wij nodigen alle zwangere mama's uit om samen te komen brunchen! Deze brunch wordt gratis aangeboden. Indien je het comfortabel vind, zou het fijn zijn een paar mooie zwangerschapskleren van de Babytheek te passen voor een foto in de catalogus. Niet alles staat de paspop even goed. Stralen maar!

Lekker Lunchen met Jonge Gezinnen

Hoera, zwangerschap en bevalling zijn achter de rug. Maar wow! Dit nieuwe leven brengt heel wat veranderingen met zich mee. Heb je behoefte aan een praatje met andere jonge gezinnen? Make-up en schone kleren zijn helemaal niet nodig ... kom gewoon zoals je bent. Laat je haar los en ontspan een beetje. Neem gerust iets mee om te delen. Wij zorgen voor een lekkere soep of pasta.


Borstvoeding Babbels

Ben je zwanger of pril ouder en heb je vragen rond borstvoeding? Kom dan gerust langs op een borstvoedingsbabbel. We maken er samen met jou en andere ouders graag een gezellig en begripvol moment van, (borstvoedings)ouders onder elkaar. Wij zorgen graag voor een kopje thee en wat lekkers en nodigen ook elke keer een vroedvrouw of lactatiekundige van Groei! uit om jullie met raad en daad bij te staan.

Borstvoeding Babbels zijn mogelijk dankzij een fijne samenwerking met Huisartstenpraktijk Groei!