Zomer 2023

01-07-2023

Amai, we kijken heel hard uit naar deze zomer! Zoals elk jaar is het heel wat puzzelen tussen beschikbaarheid van onze site in de Brugse Poort en echt-verdiende vakanties van onze vrijwilligersteam maar weet wel dat wij jullie heel graag zien en wij echt ons best doen om zoveel mogelijk beschikbaar te zijn!

Concreet, is de Gentse Spruiten Buurtlocatie Brugse Poort minder open wat zeker een impact op de openingsuren van Babytheek Gent en onze ontmoeting daar heeft.

Maar .. wij verzachten dit zo veel mogelijk om door een gevarieerde agenda aan te bieden. Er komt veel fijn en uitdagend ontmoeting bij en wij laten het terugbrengen van Babytheek artikelen op andere plaatsen toe.

Wij zijn elke week minst 4 keer, soms zelf 6 keer beschikbaar!!

ONTMOETING

Nieuw voor zomer 2023

  • Duplos & Waterways POP-UP Speelplaats op 4 maandagen
  • Speeltuin 't Verband elke woensdag & donderdag
  • Gezamlijk BBQ's bij Speeltuin 't Verband
  • Zondag terrasje's op 3 zondagen in onze Buurtlocatie

Zoals vorig jaar richten wij de Gentse Spruiten Buurtlocatie Brugse Poort 3 weken in voor een verlengde zomerfeest! Waterspelletjes, leuke ouder-kind activiteiten en meer.

Lees meer over onze POP-UP Speelplaats en Speeltuin 't Verband hier.

Wij gunnen onze geweldige vrijwilligersteam wat extra summertime met hun gezinnen en werken soms echt met het magerste team mogelijk - zou je ons willen komen ondersteunen dan horen wij dat heel graag!

Hou ons agenda in de gaten voor veranderingen en toevoegingen!! 

BABYTHEEK GENT

Moet je enkel iets terugbrengen? Dit mag bij onze POP-UP Speelplaats of bij Speeltuin 't Verband. Je moet dan geen afspraak maken maar stuur een Whatsapp naar 0456 14 92 83 om ons op de hoogte te houden.

Een reservering van kleine artikelen ophalen bij Speeltuin 't Verband is ook mogelijk op woensdag (tussen 10.00 en 13.00 uur). Dit alleen als je reservering heel duidelijk is en een afspraak is voor 18u op zondag vastgelegd.