Nieuws!

Gentse Spruiten komt de speeltuin naast WGC De Punt / achter Medische Centrum Maria Middelares opfleuren en bieden een leuke programme vol ontmoeting en verbinding aan.

Op 24 maart is de Gentse Spruiten vzw Buurtlocatie Brugse Poort 4 jaar open. We vieren dit door alle huidige en geïnteresseerde partners uit te nodigen voor een netwerkmoment.

EHBO Cursussen

01-12-2022

Multidisciplinaire Huisartsenpraktijk Groei! voorziet een interactieve workshop EHBO voor volwassenen die vaak in contact komen met kinderen.

Wij krijgen al lang de vraag of wij ook Wobbel's in de Babytheek Gent catalogus hebben maar 'tja dat is iets dat niet zo snel wordt gedoneerd. Dus samen met jullie, om de 2e verjaardag van Babytheek Gent te vieren, willen wij heel graag wat Wobbel's en Klimrekken kunnen aanschaffen!

Op zondag 19 juni vieren wij de 2de verjaardag van Babytheek Gent. Van 14 tot 17 uur kan je in de Buurtlocatie in de Brugse Poort terecht voor allerlei lekkers en leuke activiteiten voor het hele gezin. Verwacht je aan live muziek, photo booth, een tweedehandsmarkt en piñatas.