Nieuws!

Elke 3e vrijdag van de maand ben je welkom om samen met ons te brunchen of lunchen om je zwangerschap of het leven als kersverse ouders te vieren. Kom met vragen, een verhaal dat je wilt delen, of ga gewoon zitten en luister.

Zomer 2023

01-07-2023

Amai, we kijken heel hard uit naar deze zomer! Zoals elk jaar is het heel wat puzzelen tussen beschikbaarheid van onze site in de Brugse Poort en echt-verdiende vakanties van onze vrijwilligersteam maar weet wel dat wij jullie heel graag zien en wij echt ons best doen om zoveel mogelijk beschikbaar te zijn!

Op 24 maart is de Gentse Spruiten vzw Buurtlocatie Brugse Poort 4 jaar open. We vieren dit door alle huidige en geïnteresseerde partners uit te nodigen voor een netwerkmoment.

EHBO Cursussen

01-12-2022

Multidisciplinaire Huisartsenpraktijk Groei! voorziet een interactieve workshop EHBO voor volwassenen die vaak in contact komen met kinderen.

Wij krijgen al lang de vraag of wij ook Wobbel's in de Babytheek Gent catalogus hebben maar 'tja dat is iets dat niet zo snel wordt gedoneerd. Dus samen met jullie, om de 2e verjaardag van Babytheek Gent te vieren, willen wij heel graag wat Wobbel's en Klimrekken kunnen aanschaffen!

Op zondag 19 juni vieren wij de 2de verjaardag van Babytheek Gent. Van 14 tot 17 uur kan je in de Buurtlocatie in de Brugse Poort terecht voor allerlei lekkers en leuke activiteiten voor het hele gezin. Verwacht je aan live muziek, photo booth, een tweedehandsmarkt en piñatas.